Doako tailerrak: sukaldaritzako teknika berriak
Asteazkenak, urriak 27 eta azaroak 3
Héctor Oribe Jatetxea (Paganos)
Sukaldeko profesionalentzat eta langabeentzat
Doako tailer honetan Alejandro Salcedorekin , sukaldari eta aholkulari gastronomikoarekin, elikagaiak sortzeko, garatzeko eta eraldatzeko erabiltzen diren teknika eta teknologia berriak ikasiko eta ezagutuko dituzu. Gastronomiaren bide berrietan sakonduko duzu, profesionalki garatzeko ikuspuntuak irekiko dizkizutenak.
Azken urteotan, programa gastronomikoa azken bi mendeetan baino sakonago aldatu da, aplikatutako sukaldaritza-teknika berriengatik. Sukaldaritzako doako tailer horiekin, sukaldeetan erabiltzen ditugun lehengaien konposizioetan sakonduko duzu, nola elkarreragiten duten eta zer gertatzen den horiek tenperatura, presio edo egungo sukaldaritzaren emaitza izan diren beste aldagai askoren eraginpean jartzen direnean.
- Egunak: urriak 27, asteazkena, eta azaroak 3
- Ordua: 18: 00etatik 20: 00etara. (4 ordu)
- Non: Héctor Oribe Jatetxean (Gasteiz k., 8 Paganos)
- Prezioa: doakoa